Permanent Smärtfri Hårborttagning med Diode Laser

Är du ny kund på vår Diodlaser? Börja då alltid med en fri konsultation där vi förklarar, lyssnar in dina behov, föreslår en plan och om så önskas, betalar du (Klarna finns) och vi bokar in din behandling.

Permanent hårborttagning med Diode Laser är en snabb och säker metod.
*arbetar på 3 våglängder i huden för att eliminera hår.
*SMÄRTFRI med hjälp av ett kraftfullt kylsystem som gör behandlingen bekväm och effektiv. För bästa resultat kärvs minst 6 behandlingar med 4-12 veckor mellan varje behandling beroende på område.

VARFÖR SKA MAN VÄLJA OSS OCH VÅR MASKIN? Vi använder oss av Diode laser, vilket är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser eller ljusbehandlingar ex IPL. Detta är en av marknades bästa laser för permanent hårborttagning, med behandling även av mörkare hudtyp.

HUR FUNGERAR DET? Behandlingarna ger ett permanent resultat eftersom hårsäckarna inte överlever den höga värmen som alstras kring hårstrået.

HUR MÅNGA LASERBEHANDLINGAR BEHÖVER MAN? Laserbehandlingarna genomförs med 4-12 veckors mellanrum beroende på behandlingsområde. Ofta räcker det med 6 laserbehandlingar men ibland behövs fler.

GÖR DET ONT OCH KAN MAN FÅ SKADOR AV LASERN? Laserstrålarna känns som små stickningar i huden och den höga temperaturen möter ett kraftfullt kylsystem i munstycket.

KOMMER HÅRVÄXTEN TILLBAKA? Det finns inga 100% -iga garantier för att håren försvinner för all framtid. Vi jobbar på levande vävnad. Med ålder vaknar sovande hårsäckar.

Strån utan medulla/pigmetsträng går inte att behandla. Röda, grå, vita samt mycket ljusblonda hår har ingen medulla och blir därför svårbehandlade. Men oftast har vi olika strån på kroppen. Ex blond person med bruna strån i armhåla.

Betala enkelt med KLARNA

BOKA HÄR