Bridal Makeup - Brud eller Tärna

Boka en makeup utöver det vanliga! Inför denna fina dag krävs det mer av din makeup. Makeupen utförs för att göra dig extra vacker både i dagsljus, kvällsljus och framför kamera. Dessutom krävs det att din makeup sitter extra länge och är personligt anpassad till just dina drag, färger och hy. Här är den perfekta brudsminkningen. Så här går det till:

TEST MAKEUP 1: Vi börjar med en konsultation där du tillsammans med en av våra proffsiga makeupartister funderar över färger, teman, ideér, önskemål? Därefter applicerar vi en testversion av din brudmakeup, så kan känna dig riktigt nöjd och ser fram emot din dag.
Tid ca 60-90 min.

OBSERVERA: Tärnor/övrigt sällskap kommer enbart på MAKEUP 2 och ges 75 min.

MAKEUP 2: På din bröllopsdag applicerar vi exakt samma makeup och du kan då bara sitta lugnt och skönt denna spännande dag.
Tid 60 min. (Makeup Tärna 75 min)

Tips ! Har du sett vår behandling "RÖDA MATTAN" för bästa glow ? En ansiktsbehandling med mild kemisk peeling vi varmt rekommenderar för extra slät, fin och återfuktad hy. Makeup fäster enormt bra efter denna behandling och får en extra boost då din hy blir maximerad. Perfekt att planera kur, inför bröllopsdagen.

Vi håller som vanligt god hygien, decinficerar, använder UV-sterilisator och visir.

Betala enkelt med KLARNA i butiken.

 

BOKA HÄR